Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

torek, 17.05.2022

Karierni sejem Delo mene išče

Ljubljana

Minuli teden smo se udeležili kariernega sejma Delo mene išče, ki ga organizira Ekonomska fakulteta Ljubljana, kjer smo študentom predstavili družbo KF Finance in možnosti zaposlitve mladim. Verjamemo, da smo z našim nastopom uspešno predstavili naše podjetje ter nekatere navdušili za sodelovanje. 

V kolikor ste nas na kariernem sejmu zgrešili in bi želeli postati del naše ekipe nam pišite na  info@kf-finance.si.

 

Preberite tudi

sreda, 17.08.2022
Vabilo k javnem zbiranju ponudb za nakup delnic družbe PETROL d.d., Ljubljana (z oznako PETG) v imetništvu NOVE KBM d.d.

Družba KF FINANCE d.o.o. je s strani prodajalca NOVE KBM d.d. pooblaščena za organizacijo in izvedbo prodaje delnic družbe PETROL d.d., Ljubljana.

četrtek, 09.06.2022
KF Finance teambuilding

Pretekli konec tedna smo izpeljali teambuilding na Krku, kjer smo uživali v vožnji z gumenjaki, quadi in buggyji. Večer smo zaključili z nepozabno zabavo na plaži.

petek, 13.05.2022
39. Finančna konferenca

Matjaž Filipič, partner v podjetju KF Finance je predstavil svoj pogled v sklopu okrogle mize na temo "Pametno financiranje: Kje smo in kam gremo? Kakšno bo financiranje v postcovidnem obdobju?"

četrtek, 12.05.2022
Maja Ostanek Selak je v vlogi govorke nastopila na Flipović nepremičninski konferenci

Maja Ostanek Selak, direktorica Alfi RE, je v vlogi govorke nastopila na Flipović nepremičninski konferenci v Zagrebu.

četrtek, 05.05.2022
Matjaž Filipič, partner v podjetju KF Finance bo v vlogi govorca nastopil na 39. Finančni konferenci

Finančna konferenca je največji finančno borzni in poslovni dogodek v Sloveniji. Dogodka, ki bo letos potekal 10. in 11. maja v GH Bernardin v Portorožu, se bo v vlogi govorca udeležil Matjaž Filipič, partner in direktor v podjetju KF Finance d.o.o. 

petek, 29.04.2022
Svetovanje v postopku nakupa družbe MERKUR Trgovina, d.o.o.

Družba KF Finance d.o.o. je v vlogi neodvisnega finančnega svetovalca opravila skrbni pregled poslovanja družbe MERKUR Trgovina, d.o.o. ter aktivno sodelovala v postopku nakupa in pridobitve financiranja in nakupa, ki ga je izvedel sklad Alfi znotraj KF Skupine.

Novice

Aktualne novice