Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

četrtek, 15.12.2022

Obiskal nas je Dedek Mraz

Ljubljana

December je čas, ko nas obiščejo dobri možje. Tako nas je včeraj obiskal Dedek Mraz, ki je obdaril kar 83 otrok naših zaposlenih. Pred prihodom Dedka Mraza pa so si otroci z zanimanjem ogledali nastop čarodeja in njegovih trikov. Nato pa zapeli pesmico in s tem priklicali Dedka Mraza, ki je vse otroke razveselil z darili. 

Tudi letos so se otroci zelo zabavali in domov odšli nasmejani in veseli.