Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

sreda, 28.03.2018

Own the room training, John Verpeleti; predavanje za zapslene

Ljubljana

V družbi KF Finance d.o.o. smo ponovno organizirali zanimiva izobraževanja za zaposlene, s katerimi krepimo naša znanja in veščine.

Že drugič smo gostili Johna Verpeleti-ja, dolgoletnega direktorja Colliers za CEE regijo in člana izpitne komisije za RICS, ki je predaval na temo ocenjevanja vrednosti nepremičnin. Prav tako pa smo imeli zanimiv trening komunikacijskih veščin v organizaciji Martine Merslavič iz mednarodnega podjetja »Own the room«.

Novice

Aktualne novice