Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

četrtek, 23.11.2023

Uspešno zaključen prodajni postopek družbe Engrotuš

Ljubljana

V družbi KF Finance, smo v vlogi finančnega svetovalca, uspešno zaključili svetovanje v postopku prodaje 100% deleža družbe Engrotuš d.o.o., ki jo je kupilo hrvaška Fortenova, preko podjetja Mercator. Predmet transakcije je bila dejavnost maloprodaje ter Cash & Carry, medtem ko je segment drogerij že v postopku oddelitve.


Fortenova Group, ki je v letošnjem letu že prevzela maloprodajno verigo v Črni Gori, želi z nakupom podjetja Engrotuš dodatno okrepiti svoj tržni položaj na slovenskem trgu.  Ob končni odobritvi prevzema s strani Javne agencija Republike Slovenije za varstvo konkurence, bosta družbi skupaj obvladovali okoli 40% slovenskega maloprodajnega trga.