Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Dubravko Galić

Ekipa strokovnjakov

Dubravko Galić

Direktor Hrvaška in Srbija

  • Dubravko Galić je od leta 2018 zaposlen kot direktor finančnega svetovanja v podjetju KF Finance.
  • Preden se je pridružil ekipi KF Finance je delal v skupini B2Holding (oddelek za prevzeme in naložbe, kjer je bil odgovoren za naložbe in vrednotenje portfelja v srednji in jugovzhodni Evropi), kot senior manager, s poudarkom na razvoju poslovanja, vrednotenjih in projektih skrbnega pregleda. Pred tem je izkušnje nabiral v pokojninskem skladu Erste in v družbi za upravljanje terjatev na Hrvaškem.
  • Dubravko je magistriral iz makroekonomije in ekonomskega razvoja na Univerzi v Zagrebu na Hrvaškem.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.