Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Maja Ostanek Selak, MRICS

Ekipa strokovnjakov

Maja Ostanek Selak, MRICS

Direktorica, investicijske nepremičnine

  • Maja Ostanek Selak se je pridružila skupini KF Finance septembra 2015.
  • Pred zaposlitvijo v KF Finance je 8 let delovala na področju posredovanja pri prodaji in oddaji poslovnih nepremičnin.
  • V KF Financah je zadolžena za pripravo strategij upravljanja z nepremičninami, študij izvedljivosti nepremičninskih projektov in drugih svetovalnih projektov vezanih na poslovne nepremičnine. Zadolžena je tudi za prodajo investicijskih nepremičnin.
  • Maja je trenutno tudi direktorica nepremičninskega sklada ALFI RE, ki izvaja naložbe v poslovne nepremičnine v Sloveniji in v regiji.
  • V letu 2017 je pridobila mednarodno licenco za cenitev nepremičnin RICS in prejela nagrado Chris Bennet za najboljšo pristopno kandidatko v CEE regiji.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.