Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Miha Erbežnik

Ekipa strokovnjakov

Miha Erbežnik

Direktor – ocenjevanje nepremičnin

  • Miha Erbežnik se je pridružil ekipi KF Finance leta 2012. Trenutno v družbi opravlja delo vodje projektov na področju ocenjevanja nepremičnin.
  • V zadnjih dveh letih je opravil preko 150 ocenjevanj vrednosti za nepremičnine locirane v Sloveniji in tujini. Med drugim je kot vodja sodeloval in nadziral ocenjevanje nepremičnin večjih slovenskih družb, ko so Skupine Triglav, Intereuropa, Perutnina Ptuj, Kolektor in druge. Velik del časa je posvetil tudi ocenjevanju nepremičnin v različnih NPL paketih, katerih skupna vrednost zavarovanj je presegala 100M €.
  • Miha Erbežnik je univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva ter pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin pri Slovenskem inštitutu za Revizijo.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.