Pametno financiranje: Kje smo in kam gremo? Kakšno bo financiranje v postcovidnem obdobju?""> Pametno financiranje: Kje smo in kam gremo? Kakšno bo financiranje v postcovidnem obdobju?""> Pametno financiranje: Kje smo in kam gremo? Kakšno bo financiranje v postcovidnem obdobju?"">
Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

petek, 13.05.2022

39. Finančna konferenca

Portorož

"Multiplikatorji EBITDA niso več najpomembnejši. Šele ko naložbe prodamo, bomo videli, kako uspešni smo bili," pravi Filipič. "Časi pričakovanj o neskončni rasti so minili: ni slabega posla, vse je stvar cene,« dodaja. V ospredje spet bolj prihajata denarni tok in dobičkonosnost, veliko poudarka bo tudi na zasebnem financiranju obratnega kapitala. "Čas višjih obrestnih mer prinaša tudi nižja vrednotenja družb. In tudi v tem je v krizi priložnost za nakupe," je komentiral.