Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Pravno in davčno svetovanje

Storitve

Pravno in davčno svetovanje

Strokovnost. Kompetence. Uspešnost.

V družbi KF Finance strankam pravno in davčno svetujemo pri različnih vprašanjih gospodarskega in nepremičninskega prava ter na področju vseh treh ključnih skupin davkov. Izvajamo pravne in davčne svetovalne storitve v postopku ustanavljanja in statusnega preoblikovanja podjetij, postopke nakupov in prodaj nepremičnin ter podjetij ali delov podjetij, pravne in davčne skrbne preglede, pripravljamo pogodbe in svetujemo glede drugih vprašanj; vse po potrebi v sodelovanju z drugimi oddelki našega podjetja. Stranki lahko nudimo različne posamične storitve ali celostno pravno in davčno podporo tekom projekta, vse od koordinacije, svetovanja, priprave pogodb in uspešne izpeljave posla. Naše prednosti so:

  • odzivnost in strokovni pristop,
  • dolgoletne izkušnje naših pravnih in davčnih strokovnjakov,
  • stalno strokovno izobraževanje.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.