Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Finančno svetovanje

Storitve

Finančno svetovanje

Strokovnost. Kompetence. Uspešnost.

V družbi KF Finance izvajamo finančne skrbne preglede, pripravljamo načrte finančnega prestrukturiranja, poslovne načrte in izvajamo svetovalne storitve v postopku prisilnih poravnav, v tesnem sodelovanju s pravnim in davčnim oddelkom našega podjetja. Stranki lahko nudimo različne posamične storitve ali celostno podporo tekom projekta, vse od koordinacije, priprave, zaključnega poročila in uspešne izpeljave.

Novice

Aktualne novice

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.