Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Ocenjevanje vrednosti

Storitve

Ocenjevanje vrednosti

Strokovnost. Kompetence. Uspešnost.

Opravljamo storitve ocenjevanja vrednosti podjetij, nepremičnin, strojev in opreme kot tudi neopredmetenih sredstev. Naša ekipa pooblaščenih ocenjevalcev vrednosti vpisanih v register Slovenskega inštituta za revizijo pripravlja poročila v skladu z Mednarodnimi standardi ocenjevanja vrednosti za različne namene ocenjevanja. Pri vrednotenju uporabljamo sodobne metode ocenjevanja vrednosti, odvisno od namena in predmeta ocenjevanja.

  • Dolgoletne izkušnje
  • Hitra odzivnost in strokovni pristop
  • Številne reference v različnih industrijah
  • Stalno izobraževanje na področju stroke

Novice

Aktualne novice

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.