Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Predstavitev

KF Finance

Ekipo podjetja KF Finance predstavljamo finančni strokovnjaki, ki nas pri delu vodijo trdne etične zaveze in predvsem visoka profesionalnost. Z več kot 10-letnimi izkušnjami dosegamo visok nivo znanja in kompetenc na različnih finančnih področjih.

Strankam uspešno svetujemo in jih uspešno vodimo skozi celoten proces storitev, ki jih ponujamo. S širokim naborom storitev smo prisotni v celotni regiji bivše Jugoslavije, kjer smo prepoznani kot eno največjih svetovalnih podjetij. Tako je naša konkurenčna prednost kombinacija poznavanja lokalnega okolja in najboljše mednarodne prakse. Prizadevamo si za strokovne in kakovostne storitve.

Vključujemo se v številne mednarodne projekte in uspešno sodelujemo z domačimi kot tujimi finančnimi podjetji oz. svetovalci. Odlikujejo nas hitra odzivnost, podjetniška miselnost in individualni pristop k rešitvam. Potrditev našega uspešnega dela so zadovoljne stranke, ki nam zaupajo že vrsto let in se ob novih vprašanjih ter izzivih ponovno obračajo na nas.

V želji po novih izzivih in znanju skupaj s strankami rastemo in ustvarjamo uspešno poslovno zgodbo. Podjetje KF Finance je del Skupine KF Finance, v okviru katere poleg podjetja KF Finance, delujejo tudi podjetja aktivna na področju izterjave, upravljanja slabih posojil, računovodstva in upravljanja alternativnih investicijskih skladov.