Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

nedelja, 14.05.2023

40. Finančna konferenca

Portorož

Minuli teden se je v torek 9. in sredo 10. maja 2023 v Portorožu odvila že 40. Finančna konferenca. Vsebina konference, se tako kot vsako leto, dotika predvsem najbolj aktualnih tem finančnega okolja. V sklopu okrogle mize z naslovom Upravljanje naložb prihodnosti je na temo upravljanja alternativnih investicijskih skladov sodeloval tudi Matjaž Filipič, direktor podjetja KF Finance in soustanovitelj alternativnih investicijskih skladov ALFI.