Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

torek, 04.10.2022

Bojan Kunovar, direktor podjetja KF Finance, sodeloval v razpravi na dogodku AAF SUMMIT 2022

Ljubljana

Bojan Kunovar, direktor podjetja KF Finance, pod okrilje katerega sodijo Alfi skladi, se je kot panelist udeležil razprave na dogodku AAF (Asociaţiei Administratorilor de Fonduri) SUMMIT 2022, Združenja upravljavcev skladov, ki se je odvila dne 29.9.2022 v Romuniji.
Med osrednjimi temami dogodka so bili predvsem borzni obeti za jesen, rast cen in vpliv na obvezniške sklade ter donosi in vloga investicijskih skladov.

Novice

Aktualne novice