Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

sreda, 10.04.2024

Jernej Samec, v vlogi govorca na 8. Strateški konferenci elektrodistribucije

Nova Gorica

Jernej Samec, partner v podjetju KF Finance, je 3. aprila nastopil na 8. Strateški konferenci elektrodistribucije, kjer je kot predavatelj nastopil na temo "Zagotavljanje finančnega ravnovesja pri pospešenem investiranju".
V svoji prezentaciji je osvetlil ključne izzive, s katerimi se soočajo distribucijska podjetja pri hitrem širjenju infrastrukture in hkratnem ohranjanju finančne stabilnosti. Poudaril je nejasne vire financiranja razvojnega načrta distribucijskega omrežja električne energije, ki predstavlja hrbtenico zelenega prehoda.

Več informacij lahko najdete v spodaj priloženi prezentaciji.

Novice

Aktualne novice