Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

ponedeljek, 06.09.2021

Maja Ostanek Selak, direktorica nepremičninskega sklada ALFI RE, bo v vlogi govorke nastopila na 38. Finančni konferenci

Portorož

Finančna konferenca je največji finančno borzni in poslovni dogodek v Sloveniji. Dogodka, ki bo letos potekal 9. in 10. septembra v GH Bernardin v Portorožu, se bo v vlogi govorke udeležila Maja Ostanek Selak, direktorica nepremičninskega sklada ALFI RE.

Več o konferenci ter program lahko najdete na naslednji povezavi.

Novice

Aktualne novice