Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

torek, 17.03.2020

Prodajni postopek družbe Semenarna Ljubljana uspešno zaključen

Ljubljana

KF Finance je v vlogi ekskluzivnega finančnega svetovalca pri prodaji uspešno zaključila postopek prodaje družbe Semenarna Ljubljana d.o.o.
Deželna banka Slovenije d.d. je kot edina lastnica družbe Semenarna Ljubljana d.o.o. podpisala pogodbo, s katero je družba Villager d.o.o. prevzela družbo Semenarna Ljubljana d.o.o. in postala njena 100% lastnica.

Družba Villager, izdelovalec in prodajalec vrtnega in električnega ročnega orodja, je del skupine Agromarket iz Kragujevca. Skupina Agromarket deluje v panogah pridelave sadja, proizvodnje gnojil, pridelave semen in drugih kmetijskih proizvodov in pod svojim okriljem v Srbiji, Sloveniji, BiH in Črni Gori združuje 11 družb. V letu 2019 je Skupina Agromarket ustvarila več kot 250 milijonov EUR prihodkov od prodaje.

Več podrobnosti o prodaji družbe Semenarna Ljubljana d.o.o. >