Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

petek, 29.04.2022

Svetovanje v postopku nakupa družbe MERKUR Trgovina, d.o.o.

Ljubljana

Družba KF Finance d.o.o. je v vlogi neodvisnega finančnega svetovalca opravila skrbni pregled poslovanja družbe MERKUR Trgovina, d.o.o. ter aktivno sodelovala v postopku nakupa in pridobitve financiranja in nakupa, ki ga je izvedel sklad Alfi znotraj KF Skupine. 

Sklad Alfi se je za nakup odločil, ker je prepoznal vrednost blagovne znamke Merkur in poslovnega modela, ki ga želi nadgraditi in razširiti tudi na energetsko in trajnostno smer razvoja, pravijo v Merkurju. Kot so dodali, predstavljajo skladi Alfi vodilno naložbeno platformo v regiji za investiranje v podjetja, terjatve, posojila, naložbene nepremičnine in energetiko, s čimer Merkurju prinašajo dodatna znanja, širino in možnosti nadaljnjega razvoja.