Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

sreda, 26.10.2022

Uspešno zaključen postopek prodaje delnic družbe PETROL d.d., Ljubljana

Ljubljana

Družba KF Finance je v vlogi finančnega svetovalca družbe NKBM d.d., uspešno zaključila postopek prodaje 25.985 (1,24-odstotni delež) delnic družbe PETROL d.d., Ljubljana. 

Večji del paketa, 21.000 delnic je kupil hrvaški pokojninski sklad PBZ Croatia Osiguranje. Pokojninski sklad PBZ Croatia osiguranje je tako povečal svoj delež v osnovnem kapitalu družbe Petrol z 1,78% na 3,03%. Preostanek delnic, gre za 4.985 delnic Petrola, je bil kupljen na fiduciarni račun družbe Intercapital.

Novice

Aktualne novice