Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

torek, 29.11.2022

Uspešno zaključen prodajni postopek srbske lizinške družbe Skupini NLB

Ljubljana

Družba KF Finance je v vlogi ekskluzivnega finančnega svetovalca uspešno izpeljala prodajo podjetja Zastava Istrabenz Lizing. Srbska družba s sedežem v Beogradu opravlja storitve finančnega lizinga in ima aktivno licenco za opravljanje lizinških poslov v Srbiji. Družbo, ki je bila v posrednem lastništvu državne slabe banke DUTB je prevzela največja slovenska bančna skupina NLB, in sicer NLB Lease&Go Slovenija. Lizinška dejavnost se uvršča med strateške dejavnosti skupine NLB, ki je osredotočena na svojo domačo regijo, jugovzhodno Evropo, poleg tega pa Srbija predstavlja najpomembnejši neevrski trg NLB Skupine.