Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

ponedeljek, 03.06.2024

Uspešno zaključena prodaja hrvaških podjetij Nova Gratia and Auto Dalmacija

Zagreb

KF Finance je v vlogi ekskluzivnega finančnega svetovalca svetoval upravi in lastnikom podjetij Nova Gratia in Auto Dalmacija pri njuni 100-odstotni prodaji le-teh podjetju Sicily by Car.

Družbo Sicily by Car, ki kotira na borzi Euronext Growth Milan, je leta 1963 ustanovil Tommaso Dragotto. Priznano je kot eden vodilnih operaterjev na področju kratkoročnega najema avtomobilov za prosti čas, ki z izjemno kakovostjo storitev, velikim voznim parkom in močno geografsko prisotnostjo konkurira globalnim akterjem. Podjetje ima več kot 50 pisarn za najem po vsej Italiji, vključno z nacionalnimi in mednarodnimi letališči ter večjimi turističnimi mesti. Njihov vozni park obsega približno 13.000 vozil.

Družba NOVA Rent a Car Hrvaška ima enega od vodilnih položajev na hrvaškem trgu najema avtomobilov. Z razširjeno prisotnostjo na celotnem ozemlju ima Nova vrhunske lokacije na letališčih in v mestnih središčih. Med drugimi priznanji je NOVA v zadnjih treh letih prejela nagrado World Travel Awards kot vodilno podjetje za najem avtomobilov na Hrvaškem. Prav tako si je podjetje zagotovilo večletna partnerstva z večjimi avtomobilskimi trgovci in lizing podjetji, nacionalnimi potovalnimi agencijami in globalnimi posredniki.

Podjetje Auto Dalmacija je pooblaščeni prodajalec vozil KIA za območje Splita in Dalmacije. Poleg prodaje novih vozil KIA ponuja tudi popravila, vzdrževanje, svetovanje ter prodajo rabljenih vozil.

Italijansko podjetje za najem avtomobilov Sicily by Car je s prevzemom dveh hrvaških podjetij, podjetja za najem avtomobilov Nova Gratia in prodajalca avtomobilov Auto Dalmacija, naredilo pomembno strateško potezo. Ta transakcija prispeva k mednarodni širitvi podjetja Sicily by Car po vsej Evropi in krepi njegovo prisotnost na trgih z visoko vrednostjo tako za najem za prosti čas kot za storitve B2B.

Novice

Aktualne novice