Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

David Slivšek

Ekipa strokovnjakov

David Slivšek

Partner – M&A in vrednotenja

  • David je poklicno pot začel kot revizor v družbi Ernst & Young, kjer je 3 leta delal kot svetovalec, sodeloval pa je na projektih revidiranja finančnih institucij in bil odgovoren za opravljanje revizije na terenu.
  • Ekipi KF FINANCE se je pridružil v letu 2012 in v 2021 postal partner za področje M&A in vrednotenja.
  • Je univerzitetni diplomirani ekonomist EF v Ljubljani, del izobraževanja pa je opravil tudi na priznani univerzi v Franciji.
  • V zadnjem času je opravljal projekte iz področja prevzemov in prodaj podjetij ter vrednotenja podjetij.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.