Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Jernej Samec

Ekipa strokovnjakov

Jernej Samec

Partner

  • 15 let izkušenj na področju ocenjevanja vrednosti podjetij, skrbnih pregledov poslovanja, neodvisnih pregledov poslovanja (IBR), finančnega prestrukturiranja in svetovanja v insolvenčnih postopkih.
  • Kariero je začel kot analitik v večjem finančno-svetovalnem podjetju, kjer je bil odgovoren za izdelavo celovitih finančnih, panožnih in makroekonomskih analiz.
  • Ekipi KF Finance se je pridružil v letu 2011, kjer je danes zadolžen za vodenje projektov.
  • Jernej je diplomirani ekonomist, pooblaščeni ocenjevalec vrednosti strojev in opreme in je v postopku pridobivanja naziva pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij pri Slovenskem inštitutu za revizijo.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.