Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Klemen Kavšek

Ekipa strokovnjakov

Klemen Kavšek

Partner

  • Klemen Kavšek je vodja področja za vrednotenje nepremičnin. V podjetju je zaposlen od leta 2010, od leta 2014 je partner. Vodi skupino strokovnjakov, ki se ukvarjajo z vrednotenjem nepremičnin in povezanimi storitvami (študije izvedljivosti, analize trga itd.).
  • Izkušnje ima zlasti z vrednotenjem premoženja s posebnim trgovalnim namenom (TRP), kot so hoteli, domovi starejših občanov, bencinski servisi ipd. Na tem področju sodeluje tudi pri pripravi strokovnih smernic, ki jih izdaja Slovenski institut za Revizijo.
  • Pridobil je tudi dodatna znanja in izkušnje s področja vrednotenja in upravljanja nepremični s katerimi so zavarovana nedonosna posojila (NPL).
  • Zaključil je študij na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, kjer se je osredotočil na področje organizacijskega kriznega upravljanja.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.