Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

mag. Melita Trop Đukić, LL.M.

Ekipa strokovnjakov

mag. Melita Trop Đukić, LL.M.

Vodja M&A Pravnega svetovanja

Melita je leta 2000 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani, leta 2001 pa je pridobila naziv LL.M. na Univerzi v New Yorku (NYU) iz korporacijskega prava. Leta 2001 je opravila pravniški državni izpit v zvezni državi New York, leta 2004 pa še v Sloveniji.

V letih 2001 - 2003 je bila zaposlena kot sodniška pripravnica. V letih 2004 - 2014 je bila zaposlena v Odvetniški družbi Senica v Ljubljani, zadnjih 5 let kot partner in vodja gospodarskega oddelka. V letih 2014 - 2017 je bila vodja pravne službe v podjetju TAJFUN PLANINA. V letih 2017-2021 je bila vodja pravne službe v družbi DARS.

Leta 2021 se je pridružila podjetju KF FINANCE, kjer je zadolžena za pravno svetovanje pri M&A transakcijah ter drugih projektih. Z njenimi bogatimi izkušnjami nudi strokovno in hkrati praktično svetovanje strankam.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.