Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Marjeta Koščak

Ekipa strokovnjakov

Marjeta Koščak

Partner

  • Marjeta ima več kot 10 let izkušenj s področja vrednotenja in finančnega svetovanja.
  • Je magistrica poslovnih ved in Pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij pri Slovenskem inštitutu za revizijo.
  • V obdobju 2008 - 2010 je svoje izkušnje pridobivala kot svetovalka v manjšem svetovalnem podjetju, kjer je sodelovala pri pripravi sodnih izvedenstev ekonomsko-finančne stroke, na projektih revidiranja ter vrednotenja podjetij.
  • Leta 2010 se je pridružila ekipi KF Finance ter v letu 2022 postala partner. Specializirana je predvsem za vrednotenja in skrbne preglede. Do danes je izvedla in vodila številne kompleksne postopke vrednotenj in skrbnih pregledov večjih slovenskih in tujih družb. Pripravljala je neodvisne preglede poslovanja družb za banke ter aktivno sodelovala pri izvedbi prestrukturiranj.
  • Marjeta je tudi neodvisna članica upravnega odbora v eni izmed hčerinskih družb zavarovalnice Triglav.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.