Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Mojca Černe Pucer

Ekipa strokovnjakov

Mojca Černe Pucer

Vodja davkov in financ

Mojca se je družbi KF Finance se je pridružila leta 2016 kot Vodja davkov in financ. Pred tem je bila 10 let zaposlena v Luki Koper, kjer je bila odgovorna za področja financ, računovodstva, kontrolinga in korporativnega upravljanja. Še pred tem je bogate izkušnje pridobila na vodstvenih položajih na področju računovodstva, financ in kontrolinga v velikih poslovnih sistemih proizvodne in trgovske družbe.

Leta 1995 je diplomirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, leto kasneje pa je v tujini zaključila magisterij na področju mednarodnega poslovanja.

Mojca je specialistka za področja davkov in financ z več kot 25 let delovnih izkušenj. V podjetju KF Finance je zadolžena za davčno svetovanje in za izvedbo skrbnih davčnih pregledov, sodeluje pa tudi pri skrbnih finančnih pregledih podjetij. Prav tako skrbi za kontroling celotne skupine KF Finance.

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.