Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Urška Miheljak Žabot

Ekipa strokovnjakov

Urška Miheljak Žabot

Vodja pravnega svetovanja

Urška se je KF FINANCE pridružila leta 2016 kot Vodja Pravnega svetovanja. Pred tem je bila 10 let zaposlena v mednarodni svetovalni družbi KPMG, nazadnje kot vodja projektov/manager za pravne zadeve, nato pa je bila pomočnica direktorja Kemijskega inštituta za splošne in pravne zadeve.

Leta 2002 je z odliko diplomirala na ljubljanski pravni fakulteti in leta 2009, po opravljenem pripravništvu na sodišču, opravila pravniški državni izpit.

Urška ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju gospodarskega prava. Odgovorna je za pripravo različnih pogodb, kot so nakupi in prodaje poslovnih deležev v družbah, statusna preoblikovanja družb (pripojitve/oddelitve), zahtevne nepremičninske projekte, skrbne preglede in ostalo. Na KF FINANCE je med drugimi projekti vodila projekt skrbnega pregleda velikega portfelja maloprodajnih podjetij trgovin kot del velikega poskusa monetizacije (predvidena vrednost posla 100 mio EUR).

Imate vprašanje?

Pošljite nam svoje sporočilo, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.