"> "> ">
Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

petek, 05.11.2021

Uspešno zaključen postopek prodaje marine in hotela Nautica v Novigradu, Istra

Novigrad, Hrvaška

Družba KF Finance je v vlogi ekskluzivnega finančnega svetovalca družbi Sigma Poslovodstvo d.o.o., uspešno zaključila postopek prodaje turistično-navtičnega kompleksa "Nautica" v Novigradu v Istri, ki ga je kupila češka družba EMMA Capital. Kompleks, ki se nahaja na severozahodni obali Istre, sestavlja izjemno opremljena marina prve kategorije z več kot 450 priveznimi mesti in privlačen dizajnerski hotel, ki ga spremlja vrhunska gastronomska in wellness ponudba.