Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

sreda, 10.07.2019

Iskanje investitorja za nakup družbe Semenarna Ljubljana d.o.o.

Ljubljana

Družba KF Finance d.o.o. je pooblaščena s strani prodajalca za testiranje trga ter za organizacijo in izvedbo prodaje družbe Semenarna Ljubljana d.o.o.
Glavna dejavnost družbe je trženje kakovostnih semen, vrtne opreme in hrane za male živali skozi maloprodajne ter veleprodajne kanale.

V primeru interesa za nakup družbe Semenarna Ljubljana nas o tem obvestite na e-mail: masa.polak@kf-finance.si in david.slivsek@kf-finance.si

Kratka predstavitev družbe se nahaja v priloženem predstavitvenem dokumentu spodaj.

Novice

Aktualne novice