Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

torek, 24.12.2019

Uspešno izpeljano svetovanje pri prodajnem postopku družbe Bell

Ljubljana

KF Finance je v vlogi ekskluzivnega finančnega svetovalca pri prodaji uspešno zaključila postopek prodaje družbe Bell d.o.o.
KF Finance je uspešno zaključila postopek prodaje družbe Bell d.o.o., kjer je imela vlogo ekskluzivnega finančnega svetovalca družbi, ki jo je kupilo mednarodno švedsko podjetje Axel Johnson International, Skupina Power Transmission Solutions. Del skupine Axel Johnson International je tako z dnem 19. december 2019 postalo podjetje Bell d.o.o., ki je že več kot 30 let vodilni slovenski ponudnik izdelkov in storitev za prenos energije.

Več podrobnosti o prodaji družbe Bell d.o.o. >