Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

sreda, 07.12.2022

Prodajni postopek družbe Tinex uspešno zaključen

Ljubljana

KF Finance je uspešno zaključila svetovanje v postopku prodaje družbe Tinex d.o.o., ki jo je kupilo mednarodno švedsko podjetje Axel Johnson International (Power Transmission Solutions Group). Znotraj švedske skupine Axel Johnson spada več kot 170 podjetij, ki delujejo v 30-ih državah. Skupina je že prisotna v Sloveniji, s prevzemom podjetja Tinex pa je tako še dodatno okrepila svoj položaj na slovenskem trgu.

Družba Tinex, s sedežem v Šentjurju, je vodilni slovenski distributer ležajev, tehnologije mehanskega prenosa moči in tesnilnih rešitev. Kot pravi generalni direktor družbe Tinex, g. Uroš Frantar, delovanje podjetja v veliki mednarodni skupini ponuja velike možnosti za razvoj tako podjetja kot zaposlenih.

Več informacij v zvezi s transakcijo.

 

Novice

Aktualne novice