Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

petek, 10.11.2017

Informacije o postopku prodaje delnic v lasti Nove KBM d.d.

Ljubljana

Nova KBM d.d. obvešča zainteresirano javnost, da je v postopku prodaje delnic Petrola d.d., Cinkarna Celje d.d. in Terme Olimia d.d. sprejela ponudbe za prodajo 31.914 delnic Cinkarne Celje in 3.100 delnic Petrola d.d.

Postopek za prodajo delnic Cinkarne Celje d.d. se s tem zaključuje, medtem ko se postopek za prodajo preostalih delnic Petrola d.d. in Terme Olimia d.d. nadaljuje. Vse zainteresirane investitorje pozivamo, da naj interes za nakup sporočijo Tonetu Pekolju, Partnerju v družbi KF Finance d.o.o. na telefonski številki 031/519 104 ali emailu: tone.pekolj@kf-finance.si.

Novice

Aktualne novice