Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

četrtek, 07.09.2017

KF Finance ponovno na nepremičninskem razvojnem forumu 2017

Ljubljana

Matjaž Filipič, Partner in Maja Ostanek, Vodja oddelka nepremičnin v KF Financah sta tudi letos predavala na Nepremičninskem razvojnem forumu 2017.
Maja je predstavila »Pregled slovenskega nepremičninskega trga - prerez in napovedi«, Matjaž je sodeloval na panelu: »Kako Slovenijo vidijo tuji investitorji, kakšne so njihove izkušnje?« ter na osrednji okrogli mizi z naslovom: »Kaj lahko pričakujemo v prihodnosti in kaj moramo narediti za dobre rezultate?«

Članek v Financah - Zakaj se tuji vlagatelji izogibajo slovenskim poslovnim nepremičninam >

Nepremičninski razvojni forum 2017

Z najboljšimi poznavalci o trendih in poslovnih priložnostih na enem mestu!

Nepremičninski razvojni forum je edinstven v Sloveniji v svoji usmerjenosti v iskanje in predstavitev dobrih praks in razvojnih rešitev na področju nepremičnin, investicijskega okolja in projektov z različnih vidikov. Ustvarjamo ga v sodelovanji s strokovnjaki, ki se vsakodnevno srečujejo z izzivi investiranja, iskanja investitorjev, finančnih vprašanj in skladov, urejanje prostora in razvoja nepremičninskih projektov.

Foruma se udeleži več kot 100 udeležencev iz zasebnega in javnega sektorja: predstavnikov (slabih) bank, finančnih institucij, nepremičninskih podjetij, ministrstev, nepremičninskih in stanovanjskih skladov, cenilci in ocenjevalci vrednosti podjetij in investicij, razvojniki in področni strokovnjaki.

Programski odbor 2017

 • Matjaž Filipič, partner, KF Finance d.o.o.
 • Luka Prebil, pomočnik izvršnega direktorja, BTC d.d.
 • Miran Gajšek, Načelnik oddelka za urejanja prostora, Mestna občina Ljubljana
 • Matej Skočir, vodja sektorja za spidbujanje internaciinalizacije in tuje neposredne investicije, SPIRIT Slovenija
 • Klemen Fajmut, višji svetovalec prodročja, Sektor za upravljanje z naložbenimi nepremičninami, NLB d. d.
 • Saša Mrak, vodja foruma

Kako slovenski nepremičninski trg in Slovenijo vidijo tuji investitorji?

Ljubljana Research Forum - prva strukturirana analiza trga, ki odgovarja na ključna vprašanja mednarodnih investitorjev in ostali mednarodni gosti

Ljubljana Research Forum izhaja iz mednarodnega koncepta raziskovanja trga s poslovnimi nepremičninami, ki nudi celovit vpogled v ključne segmente trga s pisarniškimi prostori v Ljubljani. Raziskava temelji na mednarodnih definicijah in analizira ključne vidike trga, ki so pomembni za mednarodne investitorje ter pokriva koncepte kot so klasifikacija stavb glede na tip stavbe, povprečni letni najem (take-up rate), analiza najemnih pogojev, nezasedenost ter ostalo. V sodelovanju z mednarodnimi hišami Colliers in JLL ter pod vodstvom KF Financ, gre za prvo strukturirano analizo trga, ki odgovarja na ključna vprašanja mednarodnih investitorjev, ki so vse bolj prisotni na slovenskem nepremičninskem trgu.

In še:

 • Kakšni so FDI trendi in kakšen vpliv ima to na Slovenijo?
 • Kaj kaže prerez in pregled slovenskega nepremičninskega trga v primerjavi z regijo?
 • Kako se razvijajo nekateri vidnejši novejši nepremičninski projekti?
 • Kako se razvijajo in povezujejo mesta?
 • Nepremičnine v povezavi z infrastrukturo, logistiko in prometom
 • Slovenija kot vir za alternativne investicije
 • Zaključna osrednja razprava

Vir: Spletna stran; Nepremičninski razvojni forumu 2017 >

Novice

Aktualne novice