Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

četrtek, 20.04.2017

Postopek iskanja investitorja za nakup družbe GO-KO d.o.o.

Ljubljana

Družba KF Finance d.o.o. je pooblaščena s strani prodajalca za testiranje trga ter za organizacijo in izvedbo prodaje družbe GO-KO d.o.o.

Glavna dejavnost družbe je proizvodnja mleka namenjenega prodaji, vzreja živine za obnovo osnovne črede ter pridelava krme za lastne potrebe.

V primeru interesa za nakup družbe GO KO nas o tem obvestite na email: tone.pekolj@kf-finance.si in david.slivsek@kf-finance.si

Kratka predstavitev družbe se nahaja v priloženem predstavitvenem dokumentu.

Prenesi predstavitev tukaj >