Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

četrtek, 08.03.2018

Sodelovanje podjetja KF Finance pri izvajanju programa partner

Ljubljana

Špela Rihar in Tone Pekolj, partnerja v KF Finance, sta del ekipe priznanih strokovnjakov s področja finančnega svetovanja, poslovodenja in financiranja podjetij, ki bodo izvajali program Partner.

Partner program, katerega ga je pripravila Ljubljanska borza d.d., Ljubljana je dvoletni podjetniški program izobraževalno-svetovalne narave in je namenjen vsem ambicioznim podjetnikom, managerjem in lastnikom podjetij, ki imajo jasno vizijo in željo svoje podjetje povzdigniti na višji nivo poslovanja in stopiti korak pred konkurenco.

Več informacij o partner program natej povezavi >