Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

petek, 06.01.2017

Uspešno zaključeno svetovanje pri postopku nakupa hotela Lek

Ljubljana

KF Finance je uspešno zaključila postopek nakupa hotela Lek, kjer je imela vlogo ekskluzivnega finančnega svetovalca družbi Comfort Hotel Management, ki je hotel Lek kupila od družbe Novartis.
Vir: https://gradbenistvo.finance.si/8852884/Kranjskogorski-hotel-Lek-bo-dobil-novega-lastnika

Kranjskogorski hotel Lek bo dobil novega lastnika

Hotel Lek z 72 sobami in 144 posteljami bo dobil lastnika, ki je specializiran za upravljanje hotelov in letovišč v različnih evropskih državah. Med drugim upravlja z blagovnimi znamkami skupine Marriott in Starwood ter skupino blagovnih znamk InterContinental.

Robert Ljoljo, predstavnik Novartisovih poslovnih storitev za Slovenijo, je povedal, da se je prodaja začela že predlani in je v skladu s strategijo odprodaje nepremičnin, ki niso povezane z njihovo osnovno dejavnostjo. Izklicna cena je bila milijon evrov, transakcijske cene in števila ponudb pa niso razkrili. Ljoljo ne izključuje možnosti, da bo novi lastnik v prihodnje tudi spremenil ime, verjetno v povezavi z že omenjenimi blagovnimi znamkami, s katerimi upravlja.

Pogodba vsebuje več zavez. Med drugim se kupec obvezuje, da bo nadaljeval s hotelskim poslovanjem in da bo deloval odgovorno do zaposlenih. Lidija Dokl, direktorica podjetja Hotel Lek, od novega lastnika pričakuje, da bo ohranil delovna mesta; trenutno je zaposlenih 28 ljudi, od tega 26 za nedoločen čas.

Hotel Lek je lani ustvaril 1,4 milijona evrov prihodkov in dosegel 13 odstotkov višjo vrednost na prodano sobo. V prvih 11 mesecih so dosegli 125 tisoč evrov dobička, kar je več kot leta 2015.

Kupec bo postal lastnik Hotela Lek najkasneje v 40 dneh po podpisu oziroma takoj, ko bo nakazana celotna kupnina.

Hotel Alpina po naših informacijah prodan za 2,2 milijona

V Kranjski Gori je Hit Alpinea ljubljanski družbi Links decembra prodal Hotel Alpina z 210 posteljami, restavracijo in wellnesom. Po naših informacijah je bila transakcija vredna 2,2 milijona evrov, vendar nam direktor Linksa Aleš Babnik tega ni niti potrdil, niti zanikal, temveč nas je napotil na Hit Alpineo, kjer se na naše vprašanje o višini transakcije niso odzvali.

Novice

Aktualne novice