Pošljite sporočilo

Pošljite sporočilo

V najkrajšem času vam bomo odgovorili nazaj

Error...

Pošljite sporočilo

S klikom na gumb »Pošlji sporočilo« soglašam, da KF Finance d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom odgovora na vaše vprašanje. Kako varujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Družba KF Finance d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za namene poslovnega sodelovanja (odgovora na vaše vprašanje). Če bo nastala potreba po drugačni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo prej kontaktirali in vas prosili za vašo privolitev. Osebne podatke bomo obdelovali samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. Po tem času jih bo družba KF Finance d.o.o. trajno izbrisala.

Spoštovani!

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.

Vaše povpraševanje in želje bomo pozorno preučili in vam v najkrajšem možnem času odgovorili!

Lep pozdrav,
ekipa KF Finance

Aktualno

KF Finance

torek, 10.01.2017

Zaposlenim v KF Finance predavala Steve Shaw in John Verpeleti

Ljubljana

V družbi KF Finance d.o.o. zagotavljamo visoko kakovost naših storitev tudi z interno organizacijo izobraževanj za zaposlene.
V ta namen je v decembru na temo ocenjevanja vrednosti nepremičnin predaval John Verpeleti, dolgoletni direktor Colliers za CEE regijo in član izpitne komisije za RICS. V januarju pa smo že drugič gostili uglednega predavatelja s področja ocenjevanja vrednosti podjetij, Steve-a Shaw-a.